Referanser - Stillasmontering AS

MENY
MENY
Gå til innhold
Noen av våre oppdrag
som er utført...
Referanser & Nyheter
Hotel Brosundet
Hotel Brosundet er et utrolig flott og trivelig hotell i hjertet av Ålesund. Som de sier selv: "A place to dream". Denne våren skal vi gi hotellet en utvendig oppussing. Da kommer det godt med at vi har spesialkompetanse på vedlikehold av bygg i Jugendstil.
Loen Skylift
Stillasmontering AS fikk et spennende oppdrag i fra Strand Stillas AS i Loen der det skulle bygges gondolbane imellom Hoven Fjellet og Loen. Dette er en av verdens bratteste gondolbaner som går 1000 meter rett opp med 60 grader stigning. De to stasjonene trekkes mot hverandre av gondoler over et spenn på 1700 meter med stålwirer. En ballastkasse på toppen med cirka 400 tonn stein.
Oppussing i Brosundet
Vi I 2018 ga vi Brosundet en flott oppgradering. Det er ikke hvilken som helst jobb. Det er høyt opp og vanskelig å komme til, spesielt fra sjøsiden av sundet. I tillegg er bygget verneverdig med strenge krav for utførelsen av arbeidetsto for hele prosjektet. Dette innebærte stillas, renhold, utskifting av ødelagte beslag og bærebjelker over vinduer og dører, nedløpsrør og takrenner, mur- og pussreparasjoner og maling av bygg. Vi demonterte gammelt utstyr som ikke trengs.
Borgund Kirke
Det var Dør- og Vindusvern som stod for restaurering innvendig av Borgund Kirke. Vi stod for stillas. Oppdraget var krevende. Det krevde høy grad av nøyaktighet for å ikke skade noe av inventaret Vi tilpasset stillasgesims etter lysekroner, talerstol og alteret, slik at Dør- og Vindusvern kunne gjøre restaureringen på en god og trygg måte.
Fjelltunvegen 33
Stillasmontering AS ga Fjelltunvegen 33 vedlikehold og en god fasadeløft. Først monterte vi stillaser, så vasket vi hele bygget. Vi reparerte alle sprekker, tok vekk bom (løs puss), og la på ny murpuss. Bygningen fikk ny grunning, fasadearmering og maling i ny farge. Vinduer og verandaer fikk også nytt strøk med ny farge. En del beslag ble fornyet. Beboerne i sameiet var veldig fornøyd med resultatet.
Nedre Strandgate
Vi ga det flotte bygget i Nedre Strandgate en god oppussing. Først monterte vi stillas rundt hele bygget. Så gav vi bygget en grundig vask fra topp til tå. Vi reparerte sprekker, tok vekk bom (løs puss) og la på ny puss. Vi fuget opp en del dårlige fuger. Til slutt fikk bygningen ny fasadegrunning, fasadearmering og ny maling. Bygget fremstår nå som flott og nytt, noe som kommer spesielt godt når solen skinner fra blå himmel i Ålesund.
-løsningsorientert, med gode samarbeidspartnere...
Stillasmontering ordner alt innen fasadefornying. Vi leverer og administrerer alle fag som kreves.
Vi samarbeider med andre selskaper og tar på oss større jobber om du ønsker
å sette vekk hele jobben og administrasjonen rundt et prosjekt.Tilbake til innholdet