Om oss - Stillasmontering AS

MENY
MENY
Gå til innhold
Om oss
vår bakgrunn, og visjon

Om oss
Stillasmontering AS

Stillasmontering AS består av 2 underavdelinger, Stillasmontering og Byggmontering. Stillasmontering driver i hovedsak – som navnet tilsier – med montering og utleie av alle typer stillas til de aller fleste typer byggeprosjekter.

I Byggmontering har vi både tømreravdeling, maleravdeling samt mur og puss-avdeling. I Stillasmontering AS jobber vi etter prinsippet: Kunden først! Dette betyr at det er kundens ønsker og behov som setter standarden for vårt arbeid og for hvordan vi ønsker å bli oppfattet. Vi har sterkt ønske om at når vi møter tidligere kunder på gata, skal dette møtet være hyggelig. For å få til dette, er vi nødt til å innfri på en del ting: Vi må opptre høflige og ryddige, vi må være til å stole på og vi må fremfor alt levere avtalt arbeid til avtalt tid, god kvalitet og avtalt pris.

I Stillasmontering AS har vi mye og variert kompetanse, og har mye fokus på å bruke hverandres styrker. Vi er en mesterbedrift, noe som er et kvalitetsstempel i seg selv. Vi har også Sentral godkjenning klasse 2, noe som innebærer at vi er «forhåndsgodkjent» til de fleste tiltak i vårt segment, som er boliger, bygårder, næringsbygg etc.
Vi har også et godt samarbeid med andre aktører og leverandører i håndverksbransjen, og kan om ønskelig påta oss hovedentreprise, noe som både forenkler byggeprosessen og reduserer risiko for kunde. Vi tar ansvaret!

Hos oss er det høyt fokus på HMS. Som håndverkere er vi ofte utsatt både for risiko og fysisk slitasje, men ved å ha fokus på dette, unngår vi de fleste situasjoner som kan medføre alvorlige hendelser. Våre medarbeidere skal alltid føle seg trygge på jobb, og et godt arbeidsmiljø er som regel også en god plattform for godt arbeid.

Vår visjon er at både våre kunder, våre medarbeidere og våre samarbeidspartnere skal være fornøyd. Dette kommer ikke av seg selv, men krever at vi hele tiden er «på ballen» i alle områder av en arbeidshverdag. Vi synes selv at vi har et godt utgangspunkt for å nå dette målet, og vil kontinuerlig arbeide for å forbedre oss.

Med vennlig hilsen

Børge Buch
Daglig leder
Stillasmontering AS
Gode referanser
Stillasmontering søker hele tiden mot å være en løsningsorientert aktør, med påfølgende rådgivning i samarbeid med oppdragsgiver. Vi er stolte av å ha opparbeidet oss gode refranser via mange varierte oppdrag. Se noen av våre referanser her...
Tilbake til innholdet