Polyuretan & Polyurea Belegg og Linings


Velkommen til Chemline Norge, som er skandinavisk distributør. Hjemmehørende på Fiskaa opererer vi over hele Skandinavia fra våre dedikerte lager og distribusjonssenter. Vi holder et variert lager samt applikasjoner, utstyr og tjenester. Chemline, Inc er blant de største privateide tilvirkere og produsenter av Fast Set polyuretan og polyurea Belegg og Linings i USA og Europa. Den Chemthane produktserie er anerkjent som standard i bransjen i mange tradisjonelle Polyuretan og polyurea programmer, inkludert Belegg og Linings for stål, betong, tre og skum.

Vår Gatorhyde utvalg av belegg og foringer er også anerkjent som ledende på feltet i det marine og bilindustri sektorene. Det er mye brukt i Europa, og Gatorhyde produkter har gjort store forskjeller i detaljhandel, marine, bil og elektronikk sektorer, med nye applikasjoner som blkir utviklet hver dag.

Chemline produktene har også en rekke sertifiseringer, inkludert klasse 1 brannhemming (BS476 del 7), European M2 Brann vurderte, USA Drikkevann, med mange flere. I tillegg til vår kjernevirksomhet innen belegg og foringer, tilbyr vi et utvalg av PU skum produsert av BASF, samt utstyr salg av Graco reaktorer, våpen og deler.

Våre laboratorier er bemannet med sertifiserte kjemikere og kjemiingeniører som formulere og utvikle nye produkter, samt forvalter våre strenge kvalitetskontroll metoder. Gjennom naturlig vekst og oppkjøp vår produktportefølje har vokst til å bli en av dem bredeste utvalgene som er  tilgjengelig, og betjener alle de store sektorene.