Strand Stillas AS (www.strandstillas.no)
Strand Stillas AS vart etablert i 2002, og dreiv den gongen med både bygging av hus og stillasutleige. No driv vi kun med stillas. Utleigeparken består av ca 10 000 kvm stillas, fordelt på lettstillas og industri / murstillas. For dei av våre kundar som ønskjer å kjøpe stillas, er vi importør av stillaset DELTA 73. Stillaset er typegodkjent i Norge i stillasklasse 3 (dvs 200 kg/ kvm), og har typegodkjenningsnr 50 / 14.
Vi markedsførar stillaset i Norge som STRAND STILLAS.
Vi har lager både i Vanylven, og i Ålesund.

 Protector Norway AS (www.asprotector.no)
Protector Norway AS utfører alt av industrirengjøring, overflatevedlikehold. På eget verksted med løftebukk, og ute hos kunder, små og store oppdrag. Vi bruker kun miljøvennlige og kostnadseffektive materialer. Noen eksempler på overflatebehandling er maling, sandblåsing, metallisering. Godt og planlagt vedlikehold forlenger levetiden på installasjonene, samtidig som det er helt nødvendig for å kunne gjennomføre sikker drift. Kontakt oss gjerne for konkrete referanser og planløsninger vedrørende et potensielt oppdrag. Sandblåsing er effektivt når det kommer til fjerning av gammel maling, kitt, rust og annet. Sandblåsing er ofte forbundet med restaureringav bil og karosserier, men kan like gjerne brukes på møbler i tre, tanker i stål, felger i aluminium, løftelemmer, tre-konstruksjoner, stein og støttemurer, stål og glassfiber båter og mye mye mer. Protecor Norway AS ønsker å være deres komplette vedlikeholdspartner!

 Chemline Norway & Scandanvia

Velkommen til Chemline Norge, Chemline er skandinavisk distributør. Basert på Fiskaa serverer vi hele Skandinavia fra våre dedikerte lager og distribusjonssenter. Vi holder et variert lager samt søknad utstyr og tjenester. Chemline, Inc er blant de største privateide tilvirkere og produsenter av Fast Set polyuretan og polyurea Belegg og Linings i USA og Europa. Den Chemthane produktserie er anerkjent som standard i bransjen i mange tradisjonelle Polyuretan og polyurea programmer, inkludert Belegg og Linings for stål, betong, tre og skum. Vår Gatorhyde utvalg av belegg og foringer er også anerkjent som ledende på feltet i det marine og bilindustrien sektorer. Mye brukt i Europa de Gatorhyde produkter har gjort store virkninger i detaljhandel, marine, bil og elektronikk sektorer, med nye applikasjoner utvikle hver dag.

Chemline produktene har også en rekke sertifiseringer, inkludert klasse 1 brannhemming (BS476 del 7), European M2 Brann vurderte, USA Drikkevann og mange flere også. Langs siden kjernen belegg og foringer vi tilbyr et utvalg av PU skum produsert av BASF samt utstyr salg av Graco reaktorer, våpen og deler. Vår lab-er bemannet med degreed kjemikere og kjemiingeniører som formulere og utvikle nye produkter samt forvalte våre strenge kvalitetskontroll metoder. Gjennom naturlig vekst og oppkjøp vår produktportefølje har vokst til å bli en av bredeste utvalgene tilgjengelig suiting betjener alle de store sektorer.

 


Thormax AS (www.thormax.no)
Thormax AS har siden 2009 drevet salg og utleie av maskiner til bygg, hage og anleggs arbeid i Ålesund. Maskinparken vår øker stadig. og vi kan nevne minigravere, minidumpere, pigghammer, kombihammere, betongsliper, aggregat, kjernebor utstyr, gulvsliper, høytrykksspylere, byggvarmer, vibroplater, gjerder, avfuktere, betongsager, plateheis, plenrulle, asfaltsag, jordfreser, plenlufter. Vi leverer skuffer og tilbehør til gravemaskiner og andre maskiner og er forhandler av maskiner fra IHI, som leverer gravemaskiner, minidumpere, kompaktlastere og lifter, samt tilbehør til maskiner.

Av andre leverandører kan vi nevne IPC Foma, Hitachi-Powertools, Mikasa, Fort maskiner med mer.

Vi har kunder over hele landet, så her kan man hente i butikk eller få tilsendt.